Inspiratie #1

Ik deel heel graag een paar mensen en podcasts die mij inspireren met je:

Kasper van der Meulen | Mindlift
Kasper is schrijver en levensavonturier. Enkele jaren geleden kampte hij met overgewicht, burnout en voelde zich ongelukkig. Door middel van vele levesstijlexperimenten (‘biohacking’) optimaliseerde hij zijn focus, fitness en persoonlijke vrijheid. Hij schrijft er boeken over en deelt zijn ervaringen als gast in vele podcasts. De korte podcastserie voor Avani Tribe (een initiatief van Kasper en Wiggert Meerman) is zeker de moeite om eens te beluisteren!


Giel Beelen | Kukuru

Videokanaal & community van Giel Beelen. Samen met diverse gasten op het gebied van slaap, voeding, beweging, ademhaling, muziek en andere lifestyle gaat Giel op zoek naar handige tools voor een normaal gezond leven via mindset.
”Kukuru is er niet zozeer om je beter te laten voelen, maar wel om beter te worden in voelen.”


Heleen Ytsma | Herleva

Heleen geeft in haar praktijk Herleva opleidingen tot ademcoach. Op haar YouTubekanaal maakt ze korte vlogs en vertelt ze over zeer effectieve ademtechnieken.


Fiona Brouwer | relatiedeskundige
Fiona helpt mensen in een relatie ook na de verliefdheidsfase het leuk te houden. Via therapie, coaching en trainingen kun je samen met haar werken aan een (opnieuw) groeiende en bloeiende relatie.
In een podcast met Thijs Lindhout vertelt ze alles wat je al wilde weten over liefdesrelaties - niet altijd gemakkelijk, maar zo waardevol!


Thijs Lindhout | 100% inspiratie podcast & show
Thijs maakt podcast en energieke shows over het vinden van geluk. Hoe vind je de verbinding met jezelf? En is dit niet zweverig gelul? Hij praat erover met vele interessante gasten.

Vorige
Vorige

Praktisch hulpmiddel bij onbalans #3

Volgende
Volgende

De kracht van ademhaling