Lang Zal Ik Leven

Rik en Imke maken in het kader van hun opleiding Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht een treffende documentaire om het taboe dat nog altijd op mentale gezondheid hangt te doorbreken.

Onder andere ik vertel hierin mijn verhaal openhartig - over mijn dieptepunt, wat daarna gebeurde en hoe ik me nu volledig inzet voor mensen die geen uitweg lijken te zien.

Wil jij een steentje bijdragen aan het bespreekbaar maken van dit onderwerp? Deel dan graag dit project en/of doe een donatie via Voordekunst!


Meer over het project:

Crowdfunding | Instagram

Een woordje van de makers:

“Met het maken van deze documentaire willen we het taboe dat rondom praten over je mentale problemen hangt, doorbreken. Samen met Paula, Wim en Brenda laten we zien dat jij en je gedachten er nooit alleen voorstaan en dat op zoek gaan naar een luisterend oor niet alleen helpt, maar ook heel normaal is. In een tijd waarin er steeds meer naar buiten komt over depressie onder bijvoorbeeld jongeren is het van groot belang dat dit onderwerp bespreekbaar wordt. Wij hopen hier ons steentje aan bij te kunnen dragen.”

Documentairemakers Imke Kleingeld en Rik Vermeulen

Vorige
Vorige

Lezing

Volgende
Volgende

Maak kennis met Moira