Maak kennis met Moira

Ik werk regelmatig samen met anderen bij mijn cursussen en workshops. In deze blog kun je kennismaken met Moira, die o.a. de cursus Je lichaam geeft alles aan mee begeleidt.

Mindful met Moira

“Mijn naam is Moira Trilsbeek, inspirator voor meer gezondheid en wel ‘zijn’. Bij Mindful met Moira staan wandelen in de natuur, mindfulness en Chi Neng Qigong centraal. Alle drie hebben ze het zelfde gemeen en dat is dat ze een positief effect hebben op lichaam en geest. Ik leg elke graag even kort uit.”

Wandelen

“Als je wandelt kom je in beweging. Alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd komt hierdoor ook makkelijker in beweging. In de natuur beweeg je je buiten je eigen vertrouwde wereld. Je slaat letterlijk nieuwe wegen in en hierdoor zul je makkelijker openstaan voor nieuwe inzichten en ideeën.”

Mindfulness

“Ook mindfulness is een onderdeel bij Mindful met Moira. Mindfullness komt eigenlijk neer op meer plezier en ontspanning halen uit het alledaagse. Leren hoe je met volle aandacht in het moment kunt zijn. Het is wetenschappelijk bewezen dat een mindful leven een positieve invloed heeft op je gezondheid, geluk en op je relatie met jezelf en anderen, het helpt jou op weg naar een opgeruimder en lichter leven.”

Chi Neng Qigong

“Chi Peng Qigong richt zich op het verwezenlijken van je mogelijkheden op alle levensgebieden: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het gaat daarbij vooral over energiemanagement. Door de combinatie van geconcentreerde aandacht en rustige bewegingen wordt de stroom van levensenergie (Qi) hersteld, vermeerderd en beheerst. Blokkades worden opgeheven zodat Qi vrij kan stromen door het lichaam en daardoor in balans komt. De energie reserves worden aangevuld, de organen gaan optimaal functioneren en de vitaliteit van lichaam en geest wordt bevorderd. Je werkt aan een kalme geest in een krachtig lichaam. Het is de kunst van energie beheersing!”

“Wil je hiermee aan de slag? Dan nodig ik je van harte uit bij onze cursus Je lichaam geeft alles aan.

Hopelijk tot binnenkort!”

Vorige
Vorige

Lang Zal Ik Leven

Volgende
Volgende

Praktisch hulpmiddel bij onbalans #3